Мобильная версия сайта Контакты
Маяк - Громадсько-політична газета Богодухівського району  
 
Мы рады видеть Вас на портале Bogodukhov-City.com.ua

Пошук по сайту

 
 Колектив газети Маяк

Новини партнерів


До уваги передплатників


МАЯКгазета, що береже традиції і йде в ногу з часом!

НАМ – 80!

Наша газета – для всіх і кожного!

Передплатна ціна становить:

На місяць: - 5,4 грн;
На квартал:  -16,2 грн;
на півріччя: -  32,4 грн.

Передплатний індекс – 61131.


Передплату приймають усі відділення зв’язку “Укрпошти” та листоноші.
Запрошуємо наших читачів передплатити свою улюблену газету.
Залишайтеся із
«МАЯКОМ»!

Наша адреса


Громадсько-політична газета"Маяк"
м. Богодухів, вул. Урицького, 19
Телефон: (05758) 3-23-44; (05758) 3-33-28
Ми працюємо щоденно з 8:00 до 17:00

Соціальний хліб. Сорти і ціна

Опубликована 1-03-2013, 08:00 в розділ Газета "Маяк" » Новини
  • 0

Багато читачів, особливо з сіл, останнім часом запитують у редакції газети «Маяк», які це соціальні сорти хліба, хто виробник і яка вартість буханця.

Як повідомлялося в нашій газеті, наприкінці січня відбулося підписання Меморандуму порозуміння між Харківською облдержадміністрацією, Харківським регіональним відділенням Аграрного фонду, виробниками борошна, хліба та хлібобулочних виробів і мережами супермаркетів та великих магазинів продовольчого профілю. Ним закріплені домовленості щодо скоординованої взаємодії з питання забезпечення стабільної цінової ситуації на ринку борошна, хліба та хлібобулочних виробів. Сьогодні до вашої уваги, шановні читачі, друкуємо перелік соціальних сортів хліба, узгоджений з виробниками хліба і хлібобулочних виробів, які підписали Меморандум порозуміння.

Хочемо підкреслити, що саме за вказаною ціною вам повинні реалізувати хліб названих сортів у торгових точках.

ПрАТ «Хлібозавод «Салтівський»: «Дарницький» подовий із суміші борошна житнього і пшеничного, 1 кг – 4 грн.79 коп.; «Дарницький» формовий із суміші борошна житнього і пшеничного, 700 г – 3 грн. 35 коп.; «Український» формовий із суміші борошна житнього і пшеничного, 700 г – 3 грн. 15 коп. ; «Орільський» формовий з борошна пшеничного 1 сорту, 550 г – 2 грн. 50 коп.; «Добрий» формовий із суміші борошна пшеничного 1-го сорту з додаванням 2-го сорту, 550 г – 2 грн. 40 коп.; «Добрий» формовий із суміші борошна житнього і пшеничного, 550 г – 2 грн. 40 коп.; «Добрий» формовий з борошна пшеничного, 1-го сорту, з висівками, 550 г – 2 грн. 40 коп.

ТОВ «Українське-словенське підприємство «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський»: «Пшеничний» подовий з борошна 1-го сорту, 550 г – 2 грн. 50 коп.; «Український новий» подовий із суміші борошна житнього і пшеничного, 700 г – 3 грн. 35 коп.

ТОВ «Хлібозавод «Ново-Баварський»: «Сергіївський» із суміші борошна житнього і пшеничного, 900 г – 4 грн. 31 коп.

ТОВ «Торговий дім Дінас»: «Пшеничний» формовий з борошна 1-го сорту, 530 г – 2 грн. 50 коп.; «Дарницький» формовий із суміші борошна житнього і пшеничного, 700 г – 3 грн. 35 коп.

ПАТ «Люботинський хлібозавод»: «Пшеничний» формовий з борошна 1-го сорту, 530 г – 2 грн. 41 коп.; «Слов’янський» формовий із суміші борошна житнього і пшеничного, 700 г – 3 грн. 36 коп.; «Дарницький» подовий із суміші борошна житнього і пшеничного, 700 г – 3 грн. 36 коп.

ТОВ КВФ «РОМА»: «Лихачівський» подовий із борошна пшеничного 1-го сорту, 500 г – 2 грн. 30 коп.

 Ситуація у Богодухові

Щоб з’ясувати ситуацію з постачанням соціального  хліба у наше місто, працівники редакції побували у близько десяти торгових точках Богодухова. Отож, із зазначених вище соціальних сортів хліба, до районного центру, за нашими даними, привозять «Дарницький» подовий хліб (хлібозавод «Салтівський, відпускна ціна у різних торгових точках коливається від 5,75 грн. до 5,95 грн.). Також постачають хліб «Пшеничний» подовий та «Український новий» подовий (хлібопекарський комплекс «Кулиничівський»). Ці сорти хліба, як зазначили самі продавці, привозять у невеликій кількості, оскільки вони не користуються особливим попитом.

Коментарі:

Додати коментар
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.